Minkukel Michiel van Haersma Buma vertrekt met schandalig duur feestje

We meldden al eerder wat een nep-manager en minkukel die Dijkgraaf Michiel van Haersma Buma is. Een man die alle gevoel voor wat leeft in de maatschappij volledig kwijt is en het zelfs presteerde als supporter naar de rechtbank te komen waar zijn waterschapswethouder Hans Middendorp moest verschijnen vanwege geweldpleging tegen een hondenbezitster. Van Haersma Buma realiseerde zich blijkbaar geen moment dat gepaste afstand tot na de uitspraak door de rechter de enig juiste keuze was.

Middendorp werd wegens geweldpleging veroordeeld, maar gehandhaafd als lid van het Algemeen Bestuur van het hoogheemraadschap van Delfland en als vice-voorzitter van het landelijk bestuur van de Algemene Waterschapspartij (AWP). Zo zijn blijkbaar de manieren. Dat wordt wat straks met de nieuwe verkiezingen voor het waterschap. Dat partijtje kan er op rekenen dat de kwestie Middendorp dan weer actueel wordt.

Ik schreef 15 augustus 2017 al dat deze meneer Van Haersma Buma op diende te stappen. Nu gebeurt dat eindelijk, geheel volgens de mandarijnen-VVD mores met een veel te duur feestje. Liefst € 50.000,00 is uitgetrokken om een vuilniszak te vullen met Van Haersma Buma alvorens die langs te weg te zetten en door de gemeentereiniging op te laten halen.

Walgelijk.

Clifford Mead

Lees verder:

Peperduur feest dijkgraaf

March 16, 2018

Na een periode van elf jaar neemt Van Haersma Buma, voormalig burgemeester van Markelo en Voorburg, op 1 juni afscheid van het waterschap. In mei staat een groot spektakel op het programma met onder andere een afscheidsontbijt met de circa 350 medewerkers. De bijeenkomst vindt plaats in het recent voor bijna negentien miljoen euro en onder architectuur verbouwde pand aan de Phoenixstraat/Oude Delft. Vervolgens vindt er een gezamenlijk etentje plaats met de Verenigde Vergadering.

Klap op de vuurpijl is een receptie voorexterne relaties op donderdag 31 mei. Aanvankelijk zou dit feestje in het eigen pand worden gevierd, maar vanwege de verwachte toeloop – er worden 350 gasten verwacht – heeft de feestcommissie het evenement naar een andere locatie verplaatst. Dit zou goedkoper zijn, omdat anders extra tenten, toiletgroepen en beveiliging ingehuurd moesten worden.

De fractievoorzitters zouden hevig geschrokken zijn van het dure feestje en geopperd hebben het traditionele kerstdiner dan maar te schrappen. „Dat bedrag van 50.000 euro is heel duidelijk een keuze geweest van de heemraden”, zegt Marja Hilders van de fractie Integer Liberaal.

 

1 comment for “Minkukel Michiel van Haersma Buma vertrekt met schandalig duur feestje

  1. Jacques
    19 maart 2018 at 20:03

    Het vervolg is een soap op de VVD-burelen. Wie wipt wie is het spel.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.