Jan Hoogland, arabist Radboud Universiteit, is een LUL

Tweet, 6 april 2018, van domme Jan Hoogland die als arabist en marokkofiel nog nooit van de Westelijke Sahara gehoord heeft

Schelden is armoe. Ik hou er derhalve niet van. Echter, soms lucht het op en ik heb geen trek in hartklachten omdat ik mijn stress opkrop. Dus, daar komt ie: die Jan Hoogland, arabist aan de Radboud Universiteit, is een ongelooflijke superlul.

Waarom, omdat deze mafkees die zich op Twitter (@janchoogland) ‘Marokkospecialist en -fiel, taalfreak, fotogek, kan niet tegen onrecht, zoals bezetting van Palestina’ noemt, het waagt de Gaza de grootste openluchtgevangenis ter wereld te noemen.

Wel, daar valt heel wat op af te dingen, want als Gaza al een openluchtgevangenis is, dan is het zeker niet de grootste, maar is de Westelijke Sahara met zijn 2720 kilometer lange barrière van prikkeldraad en mijnenvelden al tientallen jaren een vele malen grotere openluchtgevangenis.

Janneman Hoogland is arabist aan de Radboud Universiteit en wat is de confessionele grondslag van de universiteit met de zachte G? Juist: katholicisme.

Van Jan – wiens brood men eet, diens woord men spreekt – kan je natuurlijk niet verwachten dat hij buiten de typisch katholieke antisemitische koker kan kijken naar het conflict in het Midden-Oosten.

Jan, net als zijn makkertje, de katholieke dorpsgek van de Heilig Land Stichting domme Dries van Agt, zeult antisemitisme al vanaf de lagere school met zich mee. De school waar hij leerde dat de Joden die fantasie-timmermanszoon liever aan het kruis zagen hangen dan Barabas en het bloed van de seksloosgeborene, moedertje Maria ontving onbevlekt, maar moest vloeien over ‘ons en onze kinderen’.

Je zou aan die Brabantse universiteit les krijgen van deze nitwit Arabist die dolletjes is op Marokko, ‘Marokkofiel’, en gemakshalve de ellende in de Westelijke Sahara onder het onwetenschappelijke tapijt veegt.

VUILNISMAN, MAG DEZE IDIOOT JAN HOOGLAND A.U.B OOK ZO SNEL MOGELIJK MEE IN EEN AFVALZAK!

Mr. Jean Morve, politiek commentator Meditatione Ignis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *